Algemene informatie

Hieronder vindt u de algemene infomratie die handig en nuttig zijn bij het lidmaatschap van sv giethoorn se

Aanschaf 

U dient zelf te zorgen voor de aanschaf van voetbalschoenen, scheenbeschermers (verplichting vanuit de KNVB) en kleding om in te trainen.

Douchen 

Lichamelijke verzorging is ook belangrijk na het sporten. Het is gebruikelijk dat alle spelers na elke wedstrijd gaan douchen. Elke kleedkamer is voorzien van een doucheruimte. Neem dus ook een handdoek, zeep en slippers mee.

Verhindering

 Elk lid moet bij verhindering voor een wedstrijd dit zo spoedig mogelijk doorgeven aan de elftalleider. Wegblijven zonder bericht voor een wedstrijd dupeert het team altijd. Ook voor het wegblijven bij trainingen is het een goede gewoonte de trainer hiervan op de hoogte te stellen.

Wassen – vervoer – kleedkamers schoonmaken – kantinedienst

Bij toerbeurt wordt er een beroep op u gedaan voor het wassen van de wedstrijdkleding, het vervoer van en naar wedstrijden, draaien van een kantinedienst tijdens een wedstrijd van uw zoon of dochter en het schoonmaken van de kleedkamers. Van de elftaleider en/of bestuur hoort u wanneer u aan de beurt bent. Kunt u niet, dan zorgt u zelf voor vervanging.

Teamleider 

Elk team heeft een teamleider nodig. Van de ouders van elk team wordt verwacht dat zij dit zelf onderling in overleg invullen of in overleg met de jeugdcoördinator. Vooral bij teams met veel nieuwe leden moet dit in het begin wel eens groeien. De elftalleider regelt de begeleiding voor, tijdens en na de wedstrijden. Vermoedelijk gaat u regelmatig naar de wedstrijden kijken, dus toon initiatief en meld u aan. Elftalleider kan ook goed bij toerbeurt ingevuld worden. U zit er dan niet elke week aan vast. Mocht er interesse zijn,  kijk dan eens in het handboek voor de jeugdleiders. Hier staat precies beschreven wat er van u wordt verwacht.

Is er iets met uw kind? 

Heeft uw kind Astma, ADHD of wordt hij/zij bijvoorbeeld gepest? Er zijn vele redenen waarom uw kind even niet zo lekker in zijn/haar vel zit. Meld dit dan zo spoedig mogelijk aan de trainer of elftalleider, dan kunnen zij hier rekening mee houden.

 ‘SAMEN’ zijn wij verantwoordelijk voor het voetbalplezier van uw kind!’

Bij onderbezetting kan het voorkomen dat wij niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.