Onze Club

Voetbalvereniging SV Giethoorn SE is een prachtige club met een rijke geschiedenis en een grote passie voor het spelletje. De vereniging heeft een prachtig complex met uitstekende faciliteiten, waar zowel recreatieve als prestatiegerichte spelers zich thuis voelen.

De jeugdafdeling van de club is bijzonder sterk en produceert regelmatig talentvolle spelers die doorgroeien naar de hogere teams. Dit is te danken aan de gedreven en professionele trainers die er werken. Ook de seniorenafdeling is succesvol, met teams die meedoen in de allerlei klassen van de competitie.

SV Giethoorn SE is meer dan alleen een voetbalvereniging. Het is een hechte gemeenschap waar iedereen zich welkom voelt en waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Van de zaterdagochtendwedstrijden tot de gezellige bijeenkomsten, er is altijd wel iets te doen bij deze geweldige club!

Op 15 juni 1930 werd bij Berend Mol, waar nu Hotel de Harmonie is gevestigd, de voetbal vereniging Giethoorn opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een omnivereniging en worden er binnen de verenigingen zowel binnen- als buitensporten beoefend.