Kantine

Kom eens langs bij SV Giethoorn en proef de gezelligheid en sfeer in onze veelzijdige en ruime kantine. Hier kun je genieten van diverse dranken aan de bar, zoals koffie, bier en frisdrank. Of trek je stoute schoenen aan en ga voor een van onze lekkere belegde broodjes, bittergarnituur of patat. Voor de jongere leden hebben wij ook alcoholvrije flesjes Radler beschikbaar.

Onze kantine is ook dé plek voor gezelligheid en vermaak tijdens onze jaarlijkse evenementen zoals de bingo, Fifa toernooi, jaarvergadering en vrijwilligersavonden. Of misschien wel een teamuitje om samen een voetbalwedstrijd op groot scherm te kijken.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een steentje willen bijdragen in onze kantine. Belangrijk is wel dat je in het bezit bent van een certificaat Sociale hygiëne of bereid bent deze te halen.

Meld je aan als vrijwilliger, organiseer een teamuitje of heb je vragen over onze kantine, neem contact op met de kantinecommissie via het contactformulier. Wij zien je graag snel een keer in onze kantine!

Contactformulier

Door onderstaand formuier in te vullen kunt u contact opnemen. Wij zullen uw bericht of vraag zo snel mogelijk behandelen of beantwoorden.